Banner & rollup

Forretningstrykk Brosjyrer Trykksaker Grafisk design Skilt Rollup

Banner & rollup

Bannere kan brukes til en rekke formål.  De kan fremme ditt budskap, øke merkevaregjenkjennelsen, eller bidra til å lansere nye produkter og kampanjer – inndendørs som utendørs! Med bannere i flotte farger og høy kvalitet tiltrekker du deg enkelt stor oppmerksomhet. Leveringstid avhenger av materiale, antall og størrelse på banner.

Til utendørs bruk er det vanlig med PVC eller mesh (perforert PVC). Fordelen med mesh er at de bittesmå hullene vil slippe luft gjennom og redusere risikoen for at vinden river med seg banneret. Dermed bør mesh velges om banneret skal henge værutsatt og er i større format. PVC er et sterkt og holdbart materiale som tåler røff behandling både inne og ute. Innendørs velger du mellom PVC eller tekstil. PVC kan ikke brettes og må leveres på rull, mens tekstil kan brettes. Med et refleksbanner vil du kunne synes i mørket. Denne leveres på rull på samme måte som PVC. Bannere er også en rimelig løsning til pressevegg.

Vi leverer bannere med maljer og andre typer oppheng, som alu-lister, klemlister, stativer etc. Vi tilbyr full service med levering og oppheng av bannere. Våre dyktige fagfolk har lang erfaring og gjør jobben raskt og effektivt.

Vi er behjelpelig med grafisk design om det skulle være ønskelig. Eventuelt kan ferdige filer sendes til rette vedkommende på e-post eller ved å bruke kontaktskjemaet til den aktuelle avdelingen. Store filer sendes via valget «Send filer» i hovedmenyen.