Om oss

Forretningstrykk er svaret

Forretningstrykk AS har over 80 års fartstid innen trykkerifaget og er din totalleverandør av grafiske tjenester. Vi leverer alt av tradisjonelle trykksaker – fra visittkort, brosjyrer og foldere til magasiner og bøker. 

Vi hjelper deg med både små og store opplag og kan rådgive i forhold til valg av papir, innbinding, publisering og distribusjon.

Forretningstrykk tilbyr også grafisk design om du skulle trenge hjelp med oppsett av dine trykksaker.

Vi etterstreber høy kvalitet, god service og hurtig levering landet rundt. Vi leverer varer selv innenfor Bodøs bykjerne.

Vår avdeling for Skilt & Dekor tar seg av alt du trenger for å profilere og utsmykke din bedrift. Firmabilen er det perfekte utstillingsvinduet for din bedrift. Ved å få på logo, kontaktinfo og annen dekor på bilen driver du egenreklame hver gang du beveger deg ut på veiene.

Vi tilbyr også hel- og delfoliering av bilen din i den fargen du ønsker, og – ikke minst – XPEL lakkbeskyttelsesfilm. Denne er gjennomsiktig og bevarer lakken under like fin som da bilen trillet ut fra fabrikken.

Om du ønsker innvendig eller utvendig dekor/skilting, bannere, rollups, storformatprint, et flott bilde på stueveggen eller hva det ellers måtte være innen Skilt & Dekor; Forretningstrykk AS er svaret.

Forretningstrykk AS

Bodøsjøveien 66B, 8013 Bodø
Org. nr. 911 763 486
Tlf. 75 56 54 40
firmapost@forretningstrykk.no

Åpningstider

Mandag – Fredag:  07.30-15.30

Stengt i stille uke i påska og i romjula.
Sommerferiestengt i uke 29 og 30.