DEKOR

Forretningstrykk Dekor lokaler Utsmykking Foliering

Vindusdekor

Frostet og printet vindusfolie er en populær måte å dekorere inn- og utvendige vindus-flater. Det tilbyr et valgfritt nivå av privatliv i kontorer og andre interiørrom og gir også mulighet for å få fram et budskap, logo eller et mønster/bilde. Vindusfolie kan ha tekst, logoer og bilder eller kuttes med et unikt, personlig mønster.

Forretningstrykk spesialiserer seg på skreddersydd frostet og printet vindusfolie for bedrifter, kontorer og bygninger og vi er eksperter på dekorative grafiske vindus-design. Vi kutter vindusfolien til millimeteren slik at den passer perfekt på vinduene. Vårt erfarne installasjonsteam fullfører regel-messig arbeid i bedriftskontormiljøer hvor det er avgjørende at jobben utføres raskt uten ulemper eller forstyrrelser i den daglige driften.

Ta kontakt i dag så kommer vi på befaring.

Innendørs dekor

Vi leverer alle typer dekor for inn og utvendig profilering av kontor og forretningslokaler. Kontakt oss om du trenger dørskilt eller informasjonstavler for kontorlandskap/bygninger, frosting av glassvegger, utfreste bokstaver, fototapet, bilder eller tekster på vegg eller vindu. Vi levere også alt av HMS og sikkerhetsskilt.

Andre dekoroppdrag

Vi hjelper dere også med utvendig utsmykning av bygg, foliering av lekestativ, tilhengere, anleggsmaskiner etc.

Vi er behjelpelig med grafisk design om det skulle være ønskelig. Eventuelt kan ferdige filer sendes til rette vedkommende på e-post eller ved å bruke kontaktskjemaet til den aktuelle avdelingen. Store filer sendes via valget «Send filer» i hovedmenyen.