Skilt

Skilt

Skilt er generelt definert som enhver form for grafisk medium beregnet på å formidle informasjon til et publikum og er faktisk et av verdens eldste yrker. Vi er stolte av å være med på å videreføre og videreutvikle dette flotte yrket.

Vi ser skilting hver eneste dag – de er en viktig del av livet. Kjør nedover gaten, og du vil se veiskilt som indikerer hvilken hastighet du skal kjøre i eller veibeskrivelse til nærmeste by. På arbeidsplassen vil du oppdage dørskilt, informasjonstavler, helse- og sikkerhetsskilt osv.

Ta turen innom byen for å kjøpe dagligvarer, og du vil legge merke til at det er rikelig med butikkskilting, som viser butikkenes navn og hva de har å tilby, åpningstider pluss visninger av rabatter og tilbud.

Skilting er også et nyttig verktøy for å informere publikum om hvor de finner toaletter, nødutganger og parkeringsplasser. HMS og sikkerhetsskilting er også et viktig område.

Her hos Forretningstrykk har vi uovertruffen erfaring med å produsere alle typer skilt for bedrifter og organisasjoner. Vi leverer også plakater og bannere, samt folie og klistremerker/etiketter i alle størrelser og utforminger. 

Ta kontakt for rådgivning og et uforpliktende tilbud i dag.

Hvorfor bør du velge oss?

Vi produserer det meste selv, noe som betyr at vi kan designe, produsere og installere ethvert skiltprosjekt raskt og effektivt.

Vi produserer regelmessig kommersielle kontorskilt, skilting for eiendoms- og byggesektoren og butikkskilting ved å bruke vår moderne maskinpark, dyktige skiltmakere, en rekke teknikker og innovative materialer.

Vi er behjelpelig med grafisk design om det skulle være ønskelig.

Eventuelt kan ferdige filer sendes til rette vedkommende på e-post eller ved å bruke kontaktskjemaet til den aktuelle avdelingen.

Store filer sendes via valget «Send filer» i hovedmenyen.